Inkassotjänster

Vi erbjuder en helhetslösning inom inkassotjänster

Varför Mfin?

Vi på Mfin Inkasso är ett handlingskraftigt företag som sätter våra kunder i fokus. Vi har över 30 års erfarenhet inom inkasso och värdesätter framför allt personlig service, flexibilitet och en snabb kommunikation. Som kund hos oss får ni alltid en personlig handläggare som ni kan kontakta direkt via telefon eller e-post. Vi garanterar en snabb återkoppling och ni har dessutom alltid tillgång till löpande rådgivning gällande era ärenden hos oss.

Hur kan Mfin hjälpa dig?

Vi på Mfin kan hjälpa er som har behov att anlita inkasso. Det kan gälla vid några enstaka tillfällen per år, men också för er som har stora fakturaflöden som resulterar i många förfallna fakturor. Där blir inkasso en förlängd arm i er påminnelsehantering. Mfin har olika typer av kunder inom alla branscher, alltifrån enmansbolag till börsnoterade bolag. Vi anpassar helt enkelt våra tjänster efter respektive kund och deras verksamhet.

Hur går det till?

Vår erfarenhet visar att ju snabbare inkassokravet ställs ut, desto större är chansen att få betalt. Vi ser till att ni får betalt samtidigt som vi värnar om att bevara er relation med er kund. I vissa fall kan er kund ha svårt att omgående betala hela sin skuld. Om detta uppstår tittar vi på andra åtgärder för att ni ska få betalt. Vi kan till exempel upprätta en amorteringsplan med er kund där vi på Mfin bevakar, aviserar och tar emot löpande betalningar.

När vi hjälper er med era obetalda fakturor är inkassokravet endast en del av vårt arbete. Vi finns naturligtvis med er genom hela kravprocessen – från inkassokrav till Kronofogden. Vid behov biträder vi er även i domstol. Ni som kund till oss bestämmer alltid processens gång.

Vad mer kan vi erbjuda?

Förutom inkasso erbjuder vi även andra tjänster:

Kreditupplysningar

Amorteringsplaner

Telefoninkasso

Långtidsbevakning

Konkursbevakning

Tvister

Är du intresserad?

Vi på Mfin kan hjälpa er som har behov att anlita inkasso.
Du är välkommen att kontakta oss på telefon eller via mail.

018-65 36 10inkasso@mfin.se